Metaaljournaal, het magazine over werken en leren in de metaalbewerking, verschijnt 4x per jaar. Lees het laatste nummer online, download oudere uitgaves of maak met de puzzel kans op mooie prijzen.

 

Zomer 2019

De praktijkopleider

Het zomernummer van Metaaljournaal staat in het teken van de praktijkopleider. Praktijkopleiders doen hun belangrijke taak vaak naast hun gewone werk. Des te meer reden om ze eens 'in het zonnetje' te zetten en hen vooral zo goed mogelijk te faciliteren. We hopen daar met dit themanummer ons steentje aan bij te dragen.
 

In het inleidende interview met Dieter Möckelmann, hij was onze keynote speaker tijdens de praktijkopleidersdagen in 2018, leren we over jongeren en hun vanzelfsprekende gebruik van nieuwe technologie. We maken in de rubriek 'In Beeld' kennis met vier bevlogen praktijkopleiders en gingen voor de bedrijfsreportage op bezoek bij Rovasta in Bleiswijk: een in RVS gespecialiseerd bedrijf waar opleiden even vanzelfsprekend is als perfectie en teamwerk.

In de rubriek 'Hoe werkt...' lees je wat er gebeurt met onze urine en uitwerpselen in de mobiele toilethokjes op festivals en bouwterreinen, we hebben weer vrijkaartjes voor een interessant museum en uiteraard kun je weer mooie prijzen winnen met de woordzoeker.

Kortom, het nieuwe nummer van Metaaljournaal biedt je weer 40 pagina's met spectaculaire foto’s, steengoede tips en inspirerende verhalen. We wensen je weer veel inspiratie en leesplezier!

Los de woordzoeker op en maak kans op een van die mooie prijzen!

WIL VAN MEETEN

Hij is nieuwsgierig, gefascineerd door techniek en houdt van verhalen vertellen. We stellen je in het volgende Metaaljournaal voor aan Wil van Meeten, de influencer die ons binnenkort gaat helpen bij onze werknemerscommunicatie.

Je kunt hem uiteraard alvast gaan volgen op zijn YouTube-kanaal of op Instagram: @wilvanmeeten